+Follow MeDashboard
//Assalamualaikum ^^v
Mynaa Comelkann?;

Welcome my  little inspiration. I just shared what i like and feel. Thanks for taking time to here. I Love You.

+Follow MeDashboard

StoryAbout me

Credits;


Template is 100% made by Eyra
Helped: colour; picture;

All rights reserved ® Eyra 2012-2013.

Best view in Google Chrome

Mereka :'D
Wednesday, 19 December 2012 // 0 narnian
Hi! Assalamualaikum :')

Harini tiba tiba TERdapat SEDIKIT idea untuk updates blogg harini. HAHA :'>

Nak tahu sesuatu?
Ahaaaah! Nak tahuu ke?
Hahaha betul ni?!

Betuuul? Angguk cepat! :p
Haha yelahhhh kita baik k! :p
Tak buliiiilahh orang macam awak niii! *Jeling*

Haha. Okayy nak cita ni, tumpang lalu :)
Ewaaaah :')


Okayy nak tahu takk? Saya ada banyak kawan yang sporting! :')
Woahhhh! :'O Haha -.- Tahuuu takk depa sporting SIKIT ja haha.


Okayy itu tak penting :'D
Yang penting, 'kita sayang semua kawan-kawan kita yang sayang kita!' *Jerit*
 

Tapiiii......

Semuaaa orang yang kita sayang.. :(
Hmmmm, hmmm :(

Hmmmm.. Dorang dah berubah sangat :')
Sumpah! Dorang berubah sangat sangat! :(


Ya Allah. Dorang tak pernah ambil tahu pasal kita dah sekarang :(
Kalau kita hantar text/tweet/chat. Macam nak taknak je reply :(
Hmmm.. Kita tahuuu, kita dah banyak kita buat salah dekat hampa :'(
Tapiii jangan abaikan kita macam sekarang ni :'(
Serousss. Kita hantar chat(fb) dah tak reply, text? Lagi lah tak reply..

Okayy hampaaa semua dah lain :(
Kita nak hampa yang dulu! :(

Kita ingat lagi :') 

Masa waktu petang jaa, 
yang kita ingat cumaaaaa LEPAK LEPAK LEPAK!
Haaaah! Itu jelahh :'D
Kitaaa duduk taman berlainan :')
Setiap kali hampa ajak, kita paksa abang kita suruh hantar kita kat tmn hampa:'(
Tapiii awok tak hargai selama ni kita dah banyak dengar cakap hampa :'(


Kita mengaku :( Kita pernah TENGKING kakak sendiri :( Sebab nak keluar dengan kawan kawan.
Hmmmm.. Hmmmm. :( Nenangis kita :(

Bytheway, kalau Myna ada buat salah dengan hampa semua :'>
Myna nak mintak maaf banyak banyak dari hujung rambut hingga ke hujung kaki :'>

Halalkan makan/minum Myna selama ni. :'>


Okay kita dah taknak buat karangan 10 BUKU. Haha -.-
Blogg ni mana comel macam orang lain :'D..
Hmmm, okayy byee. Assalamualaikum..
Thanks for visitting :'>